Nyheder

Måltidskasser leveret til døren

Lækkert og friskt mad direkte til døren

Ville du gerne lave mere hjemmelavet mad, men ender alt for ofte med at bestille udefra? Har du prøvet at lave mad, hvor det har været uoverskueligt eller taget meget lang tid? Så er måltidskasser løsningen for dig. Det er kasser med friske råvarer som bliver leveret direkte til din dør. I kassen er der præcis det du skal bruge til at lave dine madretter samt opskrifter på hvordan du gør det. Så sparer du tid og energi både på at skulle beslutte hvad I skal have, og på at købe ind. Du kan også få kasser som har mad til flere dage til hele familien, som sørger for at holde sig friskt til så længe I skal bruge det. 

Skagenfood Måltidskasser

Skagenfood har et rigtig stort udvalg af lækre måltidskasser. De er især fyldt med masser af fisk mange af dem, så hvis du elsker at spise fisk, eller gerne ville gøre mere af det i din hverdag, er dette perfekt til dig. Skagenfood måltidskasser udbyder hele 11 forskellige kasser som kan passe til din hverdag. De er alle sammen forskellige og passer til forskellige mennesker og livsstile, så du skal bare vælge den som passer bedst til dig. Du kan blandt andet finde:

Slankekassen, som er til dem der gerne vil tabe sig eller bare indtage lidt færre kalorier endtil hverdag. Her modtager du en masse grøntsage, mørkt brød eller pasta og selvfølgelig kød og fisk. 

Favoritkassen, som er til dem der gerne vil udfordre sig selv og prøve noget nyt. Du kan modtage mad fra alle mulige forskellige steder og dermed få lov til at spise noget nyt hver aften. 

Lynkassen, som er til dem der har en rigtig travl hverdag, men stadig gerne vil lave mad selv. Måltiderne vil kun tage 20-30 minutter at tilberede, men stadig være fyldt med lækkert grønt, fisk og kød. 

Pescetarkassen, som er til dem der ikke spiser kød, men gerne vil indtage mere fisk. Her modtager du masser af lækkert grønne og fiskeretter, som vil give en mere grøn hverdag.

Klarparat kassen, som er til dem der gerne vil have det rigtig stærkt. Her modtager du en enkelt ret med fisk som bare skal varmes op for at være klart. Det er rigtig nemt mad.

Fredagsfisk, som er til dem der gerne vil have et simpelt men meget lækkert måltid. Her er der kvalitetsfisk med.