Nyheder

Lev livet i Aarhus\’ nye bydel ved vandet

Der er mange grunde til at købe lejlighed i Aarhus. Det er Danmarks anden største by, og udover at have været kulturby, er det en hyggelig gammel handelsby med charmerende gader, gang i bylivet og med skøn natur omkring sig. Aarhus ligger godt placeret tæt ved smukke skove og skønne strande, og er derfor ideel for mange familier. 

Øen i byen

Aarhus Ø er det nyeste skud på stammen i Aarhus. Det er en bydel i byen, der alligevel er placeret udenfor det travle centrum af byen. Aarhus Ø ligger midt mellem by og hav, og mellem Aarhus C og Aarhus Ø. Du bor centralt, og har det pulserende byliv med shopping, caféer, restauranter og by – og natteliv tæt på. Samtidig med det er du placeret så tilpas langt væk fra det, at du bor i ro og fred med skøn udsigt til vandet, hvor du kan bade året rundt – hvis du er vinterbader vel at mærke. Her er skønne muligheder for at få det bedste ud af byen, da Aarhus Ø ligger tæt på skov, hvor du kan gå ture og komme ned i gear. 

På Aarhus Ø er der god mulighed for at finde en lejlighed, der passer til dig. Der er en masse lejligheder ved projektsalg aarhus, og der er lejligheder i mange forskellige størrelser, så der er både noget for store og små familier og for enlige. 

Det hele lige om hjørnet

Aarhus har alt det, du har behov for. Du får en nybygget lejlighed på Aarhus Ø, der ligger med udsigt over vandet, og hvor arkitekturen er i fokus, netop med inspiration taget fra området omkring. På Aarhus Ø får du ikke alene bopæl, du har også mulighed for at spise, drikke og shoppe, idet det er en lille by i byen. Her er nemlig shoppingmuligheder og cafémuligheder, ligesom du har mulighed for at være aktiv i vandområdet lige omkring dig. Og hvem vil ikke gerne starte dagen med en dukkert i eget hav – eller næsten i hvert fald. Oven i det har du byen lige rundt om hjørnet, så du kan aktivt tage valg om, hvornår du vil være i bymylderet og hvornår du vil hjem til Aarhus Ø, hvor det hele emmer af idyl og stilhed med de skønne omgivelser, din nye lejlighed er indhyllet i. Der er altså oceaner af muligheder for at bo midt i byen uden at være en del af det hurtige byliv hele tiden.