Nyheder

Køb Brother toner til din printer

Brother Toner

Brother er en af de førende mærker indenfor printere, og er hurtigt blevet utroligt populære. Mange folk du kender har sikkert allerede en Brother printer, og der er en god chance for, at det også er det mærke, som din egen er. Det er et meget pålideligt mærke, som er stabilt, holdbart og har en rigtig lav fejlrate. Så er du sikker på at have et kvalitetsprodukt, der vil holde dig rigtig længe. Til en god printer er det dog også vigtigt at have de rigtige patroner, og hvilken type patroner du bruger gør en stor forskel for hvordan dit endelige print kommer til at se ud. Derfor kan du hos Brother toner købe tonere i mange forskellige slags til din Brother printer. 

Forskellige slags tonere

På siden bliver der både udbudt patroner til laserprintere og til blækprintere. Laserpatroner hører til din laserprinter og omvendt selvfølgelig. Hvis du er i tvivl om hvilken printer du skal vælge, kan du vide at laserprintere generelt er billigere og nemmere at transportere rundt, men til gengæld ikke har lige så højt kvalitetsniveau når det gælder dit print. Det er en nem slags printer at have derhjemme, især til hvis du primært leder efter noget til at printe A4. Blækprintere er generelt lidt dyrere, men giver også et flottere resultat og et mere mættet billede. Hvis du leder efter noget til at printe billeder, så er blækprinteren det sikre valg. På siden kan du finde begge dele tilpasset din Brother printer. Her kan du finde patroner til: DCP serien, Fax serien, HL serien, IntelliFax serien, J serien, MFC serien, P serien, PPF serien, PT serien og en række øvrige serier. Så er der noget til enhver type du kunne have.

Der bliver både udbudt orginiale og uorginiale kompatible tonere. De originale er Brothers eget mærke, der sikrer dig det bedste udtryk og det tiltænkte resultat. Derudover kan du også købe kompatible uorginale tonere. De virker lige så godt, skulle have samme lave fejlrate og passer sammen med din maskine, dog er de ikke af Brothers eget mærke, og derfor kan det potentielt lave problemer i garantien på din maskine. De burde dog fungere upåklageligt ellers. For det vigtige er, at din printer har samme gode redskaber som maskinen selv, så du bliver sikret det bedste og reneste print. Lige gyldigt hvilken type printer du har derhjemme, kan du finde de bedste og billigste patroner her.