Nyheder

Hvilke basis tøj bør du have i din garderobe?

Her kommer vi med nogle bud på, hvilke basis tøj, som bør være en del af din nye garderobe.

En hvid t-shirt

Start din garderobe med en sand klassisker, som du aldrig går galt i byen med. En hvide korte t-shirt er alsidig, kølig og et stykke, som du kan bære enhver dag på året. Den fungerer samtidig inden under eller udenpå andet tøj, og går aldrig af mode.

Mørke cowboybukser

Ligesom en hvid t-shirt, går cowboybukser aldrig af mode. Og der er et eller andet stilrigt over et par mørke cowboybukser. De kan både pyntes op, hvis du skal være fin eller formel. Samtidig kan de også klædes ned og være mere afslappet. Derved fungerer de mørke cowboybuikser til enhver anledning og enhver sæson.

Et par sorte bukser

Udover de mørke cowboybukser, er det altid godt at have et par sorte bukser. De passer ligeledes sammen til alt, og fungerer derved som et godt fundament, hvad end du ellers styler dem sammen med. 

En lille sort kjole

Eller en LBD (little black dress), som det hedder på engelsk. Derfor har den bestemt ikke brug for yderligere forklaring. Gå gerne efter en liæle sort kjole, der har en høj halsudskæring og er nogenlunde beskeden i forhold til længden. På Den måde riskere du ikke at bliver for uanstændig, og du kan derved have den på til langt de fleste anledninger.

Et par sorte stiletter

Hvad passer bedre til den lille sorte kjole, end et par sorte stiletter? Det er dog ikke kun til en fin kjole, at de fungerer, men også netop til at få dine mørke cowboybukser til at se lidt mere stilet og gennemført ud. Et par sorte stiletter kan derved bringe karakter og stil til et hvert outfit.

En pencil nederdel

En knælang nederdel er alsidig nok til at være afslappet, passende til arbejde og passende til de mere formelle omgivelser. Derfor kan den være god at have i sin garderobe, da den kan bruges til langt de fleste anledninger.

En skovmandsskjorte

Dette gælder både for mænd og kvinder. Skovmandsskjorten er ikke længere blot forbeholdt mænd, og kan efterhånden fåes i mange forskellige former og farver, så den fungerer godt sammen med cowboybukser og de fleste outfits generelt. En skovmandsskjorte kan endda også være god sammen en kort nederdel for kvindernes vedkomne.

Mangler du noget af det basis tøj, som vi er kommet ind på ovenfor? Så kan du Køb Basis tøj her.