Nyheder

Få glæde af at beskytte dine værdigenstande

Vi kommer oftest i situationer, hvor vi har behov for at pakke værdifulde ting ind, for at beskytte deres holdbarhed. Om du skal sende noget, pakke noget ned eller flytte noget, så gør det os altid mere rolige, hvis vi ved, at vi har beskyttet vores værdifulde ting godt. Derfor tilbyder Albe Emballage topkvalitets boblefolie til gode priser, så du med god samvittighed kan pakke dine ting ind, velvidende at de er godt beskyttede. Du kan læse mere her om hvad Albe Emballage kan tilbyde dig, eller du kan tjekke vores hjemmeside ud på https://albeemballage.dk/boblefolie-13/ og bestille dit boblefolie nu. 

Top kvalitet og lave priser

Hos Albe Emballage går vi op i den gode kvalitet, og derfor laves vores boblefolie uden nylon, hvilket gør materialet 100% genanvendelig. Udover det miljømæssige perspektiv kan du også genanvende materialet flere gange. Fordi vi tilbyder boblefolie i et meget stærkt materiale kan du med god samvittighed genanvende dit boblefolie igen og igen. Det stærke materiale betyder også, at det både holder fugt og snavs ude, samtidig med at det garanterer den bedste beskyttelse af dine værdigenstande. Vores boblefolie har stødabsorberende egenskaber, så finde værdigenstande beskyttes for ridser og lignende, selv hvis de er placeret i for eksempel papkasser. Det gode ved boblefolie er, at det er et let materiale, så vægtmæssigt vil folien ikke gøre dine forsendelser dyrere på grund af vægten. 

Et stort udvalg af forskellige boblefolier

Hos Albe Emballage tilbyder vi ruller af boblefolie i praktiske ruller, som enten kan fås med 100 eller 75 meter boblefolie. Derudover kan vi tilbyde tre forskellige slags boblefolie, afhængigt af dit behov. Vi tilbyder den almindelige transparante boblefolie, som de fleste nok godt kan genkende. Dette er den mest udbredte form for boblefolie. Vi kan også tilbyde antistatisk boblefolie, som du blandt andet kan anvende til at beskytte elektroniske apparater fra at tage skade af elektroniske ladninger. Sidst men ikke mindst kan vi også tilbye boblefolie med papir. Som en ekstra servie kan vi også tilbyde special lavede boblefolier, hvis du har nogle specifikke krav og behov. Vær derfor ikke bleg for at kontakte os og hør mere om dine muligheder hos os. Vores boblefolie fås i mange forskellige størrelser, bredder og tykkelser, så vi har noget der passer til netop dit behov. 

Og en glædelig overrakslese?

Når dit boblefolie er brugt fuldt ud, og det ikke har mere liv i sig, kan det give alle omkring dig et ekstra smil, ved at hoppe luftrummene i boblefolien. Herefter kan folien blive smidt til genbrug, så plastikken ikke går til spilde.