Nyheder

Få det bedste online videomøde

Videmøder

Møder er noget af det vigtigste man kan lave som firma, gruppe eller andet. Det er her man koordinere mellem forskellige personer og områder, sætter kursen og generelt sørger for at forventningsafstemme om alt er på plads. Derfor er møderne virkelig essentielle. I 2020 har det nogleg ange været svært at hold de fysiske møder som man gerne ville, men det betyder jo ikke at man bare kan lade være med at lave arbejdet. Der er stadig mange planer der skal lægges og mange ting at tale om. Derfor kan de fleste være nødsaget til at holde online møder i stedet, for at gøre godt for manglen af møder i virkeligheden. Online møder kan meget af det samme som virkelige møder i, at man kan se hinanden og snakke sammen naturligt. Dog kan der også let opstå problemer som skaber frustration. Det er derfor ekstremt vigtigt at vælge det rigtige sted at holde dit møde, så du er sikker på, at I ikke skal bruge unødvendig lang tid på at døje med teknik eller ikke vide hvordan i bruger siden. Den tid kunne jo være brugt meget mere fornuftigt. 

Sådan finder du de bedste værktøjer til møder

– Find ud af hvad dine behov er for mødet. Vil du gerne have at man kan se alle på samme tid? Vil du gerne have at flere kan tale oveni hinanden, eller at alle andre bliver muted når én taler? Vil du gerne have let adgang eller noget som man skal skrive sig op til? Og hvor lang tid må et opkald vare? Der er mange aspekter som du skal overveje og alt afhængigt af, hvor mange personer I skal være til mødet, hvor længe I gerne vil holde det og hvor gode til teknik folk er, kan det være forskelligt hvilken side I skal bruge.

– Få dig et overblik over de forskellige muligheder. Hvis du synes det virker uoverskueligt og slet ikke ved hvor du skal starte henne, er du ikke alene. For mange kan alt det nye teknik virke uoverskueligt og svært at finde ud af. Heldigvis er der andre der har stået i den situation før dig, og du kan godt finde hjælp til det. På videomøde kan du finde en oversigt over nogle af de bedste sider at bruge til dit video online møde. Så kan du læse om, hvad de forskellige sider gør, og vælge det der passer til dine behov.