Nyheder

Få bikiniklar ben uden karsprængninger

Bliv bikiniklar

Det bedste nogensinde er når solen begynder at skinne udenfor og sommeren kommer. Så bliver det varmere udenfor og det er tid til sol, is og strand. Det er rigtig dejligt for mange, men kan for nogen skabe usikkerhed. Når alle begynder at gå ned til stranden i badetøj, eller gå rundt på gaden i shorts og korte kjoler, kan det for nogen føles meget utilpas grundet karsprængninger på benene. Det er en stor skam, fordi alle burde have lov til at kunne gå rundt i sommmervarmen uden at skullel bekymre sig om karsprængninger rundt omkring på kroppen.

Det er meget naturligt at få dem på kroppen, især som man begynder at blive ændre. Det er især kvinder der får dem, og der er meget som kan påvirke hvor mange og hvor tydelige karsprængninger du får. Genetik spiller en specielt stor rolle, så der er ikke altid noget man kan gøre ved dem. Hvis du er overvægtig eller sidder meget ned på dit arbejde, har du en højere chance for at for karsprængninger, og meget sol samt miljuømæssige faktorer spiller også ind i det. De kan opstå både som små og fine eller som store og tydlige. Eller de kan være både røde, blå eller sorte, det er helt normalt.

Fjern karsprængninger med sklerosering

Der er dog behandlinger som kan hjælpe med at fjerne karsprængninger. Nemlig den meget anvendte behandling sklerosering, som kan fjerne synet af dem og minimere eller helt flere sprængningerne. Den fungerer især godt på mellemstore karsprængninger, men kan bruges på dem alle sammen. Du kan også få behandlingen lige gydligt din baggrund og hudtype, selv hvis den er sensitiv. Da det er en meget mild og tryg behandling, som lover et godt resultat, og ikke har nogle bivirkninger. Den har hjulpet mange kvinder lige siden 30\’erne, og fungerer stadig upåklageligt. Derfor hvis du ønsker at få fjernet dine karsprængninger hurtigt og nemt, så du kan blive bikiniklar til sommeren, kan du med tryghed få en sklerosering behandling. 

Hvis du leder efter en skønhedssalon at få lavet behandlingen på, kan du på Sklerosering i København finde en der specialiserer sig i netop denne behandling. Den bliver lavet af læger og sygeplejerske, som er uddannet indenfor det, og har mange års erfaring i at lave netop disse behandlinger. Og så ligger det midt i København, så det er nemt for dig at komme derhen hvsi du bor i byen.