Nyheder

Drømmer du også om at eje en Chanel taske?

Nu kan du nemlig selv gøre drømmen til virkelighed og få råd til din helt egen Chanel taske 

Okay, men hvordan er det så muligt? Jo, nu skal du høre – her får du de bedste råd til, hvordan du helt nemt og simpelt uden at skulle undvære for meget, får råd til din drømme Chanel taske. 

Hvem kender ikke til Chanel? mærket har været anerkendt i årevis og man kan ikke undgå at genkende det i gadebilledet. Ikonet er traditionelt og moderne og går faktisk aldrig af mode. Tværtimod så laver du en investering – når du køber en Chanel taske – Det er altså for at skære det ud i pap – en fordel for dig at købe en Chanel taske. 

Men de er da mega dyre – hvordan får jeg råd til det? 

Jo, jeg kan ikke lyve og ikke sige de ikke er dyre for den almene borger der tjener en gennemsnitlig løn om måneden. Men du kan købe den brugt eller som vintage – og dermed spare en hel del penge. En anden fordel ved dette er også, at du får en Chanel taske som ikke andre har og med sit helt eget look og patina. Det er klart at foretrække og man kan risikere at støde på en model, som aldrig laves igen og er limited. Du får ikke bare sparet penge – du får din helt egen unikke Chanel taske med dig. 

For også at få råd til denne mulighed (for den bliver jo ikke billigere end at du stadig måske skal spare lidt op alligevel), men så kan du f.eks. aftale med dig selv, at du lægger nogle penge til side hver måned til tasken. Her kan du lave en opsparing og sætte penge ind. Pengene kan være nogle penge du trækker fra din løn – men også penge du tjener – ved f.eks. at sælge ud af din garderobe. Hold et loppemarked og sælg ud af gammel og ting du ikke længere har brug for og dermed brug pengene på en taske som du får meget mere glæde af. Du kan også tage billeder af det og lægge på nettet og sælge det online. Derudover så husk at få pant for alle de flasker du køber og drikker. Du kan lave en ”pantopsparing” hvis du f.eks. drikker meget sodavand og sige til dig selv, at på et helt år, så skal de penge også ind på denne Chanel opsparing – med forskellige opsparinger får du hurtigere råd til tasken. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *