Nyheder

Det bedste hundelegetøj til din firbenede ven

Man siger, at hunden er menneskets bedste ven, og det er ikke for sjov. Vores søde, altid trofaste firbenede venner ér noget for sig selv, og derfor er det naturligvis også kun det allerbedste, der er godt nok til dem. 

Hos KONG hundelegetøj finder du din online hundelegetøjspusher. Der findes nærmest alt, du kan ønske dig. Hvad end du skal købe tilbehør, legetøj, hundesnore eller andet, så findes det her. 

Alt bliver testet 

Fordi hundene er vores bedste venner, er det naturligvis vigtigt, at det udstyr, du køber til din hund er testet før brug. Kun det bedste er godt nok, og derfor går dogstyling også meget op i, at alt er testet og godkendt på forhånd, så du får en garanti for, at dine varer er testet og i høj kvalitet, inden du køber det, så din hund får de allerbedste forudsætninger for at vokse op og blive din bedste ven. 

Din hund skal aktiveres 

Hvad end du har en lille “lejlighedshund” eller en stor familiehund af aktiv karakter, så er det vigtigt, du får aktiveret din hund. Hunde er aktive væsener, der har brug for frisk luft og kærlighed. Alle hunde skal naturligvis luftes flere gange dagligt, både for at få rørt sig men også for at komme af med deres efterladenskaber (som du skal huske at fjerne fra naturen). Find ud af hvad din hund har behov for, og prøv at efterlev det til fulde, så den får mest mulig stimulering. Har du en labrador, som er en familiehund men samtidig en aktiv hund, der er perfekt som jagthund, er det vigtigt, at den får en masse motion og leg. Er du i tvivl om hvilket legetøj, der er bedst for din type hund, så kan du med garanti få råd og vejledning om det, så du finder det, der passer bedst til din hund. 

Motionen er vigtig

Ligesom leg er vigtigt, er det også vigtigt, at din hund bliver luftet. Er det en større hund er det ikke sikkert, du går tur med den på samme måde som en mindre hund. Måske kører du en tur med den og lader den løbe frit rundt ude i det fri, men hvis du skal gå tur med den, bør du finde en sele, der passer bedst til din hund. Der findes både hundeseler og snore alt efter, hvad din hund har mest brug for, og hvad du synes, er bedst. Ligeledes findes der hundesnore, der har automatisk udtræk og snore, der ikke kan gøres længere. Det er altsammen en smagssag og kun det, der passer til din hund, er det rigtige for dig. 

Se www.dogstyling.dk her